Service Fitness | Despre noi
2718
page,page-id-2718,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Despre noi

Compania

classes_thumb2Fitness Equipment Consulting tine cont de nevoile proprietarilor de sali de echipamente fitness. Activitatea noastra cuprinde un domeniu larg, de la dotarea cluburilor de fitness cu cele mai performate aparate profesionale din tara, la intretinere preventiva si reparatii pana la relocarea complet? a centrelor de fitness. Ne desfasuram activitatea si in domeniul service-ului si oferim cele mai bune servicii. Misiunea noastra este de a asigura programele de intretinere preventiva si un timp rapid de raspuns. Filozofia noastra este satisfacerea clientului si loialitatea.  Este important pentru noi sa avem clienti pe deplin satisfacuti de serviciile noastre care devin clienti fideli si reprezentativi pentru criteriile de excelenta!

Expertiza

classes_thumb4Daca aveti nevoie de suport si consultanta de specialitate despre cum trebuie sa arate si ce sa contina o sala de fitness, avem atat experienta cat si oamenii pregatiti pentru a va oferi aceste servicii.
Pe baza proiectului dar si in functie de obiectivele si necesitatile dumneavoastra. intocmim o lista de aparate necesare si concepem aranjarea acestora in spatiul disponibil. Asiguram instalarea si metenanta aparatelor de fitness precum si intretinerea preventiva a acestora. Suntem certificati in efectuarea de service, reparatii, intretinere, instalare si proiectare pentru aparatura de fitness.

  • Avand ani de experienta in materie de echipamente fitness va putem oferi cele mai bune sfaturi in vederea achizitionarii de echipamente noi si second hand.

    – Intretinere si Service Fitness

  • Experienta pe care o avem ne permite o identificare rapida si o solutionare eficienta a problemelor aparute.

    – Intretinere si Service Fitness